Jak aplikovat pánský parfém? S našimi tipy vám dlouho vydrží

26. června 2023
Péče o tělo
Kosmetika
Styl
Politika a osobnosti
0

Nejen ženy, ale i muži si rádi dají parfém. Zajímá vás, jakým způsobem jej aplikovat, aby na vás jeho vůně co nejdéle vydržela? Máme pro vás několik tipů, jak na to.

Tipy, jak a kam nanést pánský parfém, aby vůně vydržela

Chcete, aby vám vůně parfému vydržela co nejdéle? Tajemství tkví v tom, jakým způsobem a na jaké místo pánský parfém aplikujete. Nejlepší je, když na sebe parfém nanesete ráno těsně po koupeli. A to na holou kůži, a ne na oblečení.

Pánský parfém na svém těle aplikujte na ta místa, kde vám více proudí krev. Tedy na obě vnitřní zápěstí, do oblasti krku u krční tepny, do loketní jamky nebo za uši. V těchto oblastech je pokožka více prokrvená a tak se více prohřívá, což má za následek lepší uvolňování aplikovaného pánského parfému.

Víte, že? Zajímá vás rozdíl mezi parfémem a parfémovanou vodou? Parfémovaná voda obsahuje 8 až 15 procent vonných esencí. Parfém už musí obsahovat 15 procent nebo více vonných esencí.

Jaký parfém je pro muže nejlepší

Zajímá vás, jaký parfém je pro muže ten nejlepší? Doporučujeme kvalitní parfémy a parfémované vody od anglické značky Captain Fawcett. Například originální parfémovaná voda pro muže Eau de Parfum od tohoto výrobce voní po bergamotu, mandarince, kardamonu, koriandru, vanilce, mechu a santalovém dřevu. Tato příjemná, zemitá vůně je pro muže přímo ideální.

Jaké další pánské parfémy stojí za to vyzkoušet? Například Eternity for Men od Calvin Klein, Eros od Versace, Luna Rossa Sport od Prady nebo Bleu de Chanel od Chanelu.

Jak se rozhodovat při koupi nového pánského parfému

Ještě jste nenašli pánské parfém, který by byl váš oblíbený a který byste používali znovu a znovu? V tom případě vám poradíme, podle čeho byste se měli při koupi nového pánského parfému rozhodovat, abyste byli s jeho vůní opravdu spokojeni.

✓ Pánský parfém si vybírejte podle vlastních preferencí. Ostatně, jste tou nejlepší osobou, která určí, zda vám vůně skutečně vyhovuje.

✓ Nenechávejte ostatní, aby pánský parfém vybírali za vás. Vyberte si jej sami. Při výběru parfému si od nich můžete nechat poradit a jejich názor následně zvážit.

✓ Nejlepším způsobem, jak najít ideální vůni, je vyzkoušet si ji sám na sobě. Jestliže se ale nedostanete do kamenného obchodu, z e-shopu si nejprve objednejte vzorek vůně, který si na sobě otestujte.

✓ Testovanou vůni si nastříkejte na obě svá vnitřní zápěstí a v průběhu dne k ní čichejte. Všímejte si také toho, jak bude tato vůně doplňovat váš tělesný pach. Také si všímejte toho, jak dlouho tato vůně v průběhu dne vydrží.

Proč by měli muži nosit parfém? Hned z několika důvodů

Možná, že uvažujete nad otázkou, z jakého důvodu by vlastně měli muži nosit parfém. Na tuto otázku existuje hned několik odpovědí. Díky příjemné vůni budete pro ženy přitažlivější. Zatímco muži používají oči, ženy naopak svůj protějšek vnímají čichem, i když si to přímo neuvědomují.

Pánský parfém prostřednictví své vůně u vás může posílit emocionální spojení s druhými lidmi. Pěkná vůně navíc pozitivně přispívá k celkovému dojmu z vaší osoby. V kombinaci s pěkným oblečením a upraveným vzhledem budete na druhé působit důvěryhodněji.

Autur: Jakub Dvořák

Související články

Styl
0

Módní doplňky pro muže s plnovousem: Jak zdůraznit váš styl

19. září 2023

Muži s plnovousem často považují svůj vous za hlavní módní doplněk, avšak s pravými módními doplňky mohou tento robustní vzhled ještě více vylepšit a vytvořit tak dokonalý harmonický celek. Máte plnovous...

Styl
0

Vliv vousů na celkový styl a image

22. srpna 2023

Vousy nejsou jen dalším módou, trendem nebo způsobem, jak změnit svůj vzhled. Mají hlubší vliv na celkový styl a image jednotlivce. Jsou symbolem mužství, moudrosti, autority a sebejistoty. Vousy hrají...

Styl
0

Jak vybrat účes a vousy, které doplňují tvar vašeho obličeje

30. července 2023

Výběr správného účesu a stylu vousů je nejen otázkou módy a osobních preferencí, ale také záležitostí, která by měla zohlednit tvar obličeje. Existují určité principy a rady, které vám mohou pomoci při...