Módní doplňky pro muže s plnovousem: Jak zdůraznit váš styl

19. září 2023
Styl
0

Muži s plnovousem často považují svůj vous za hlavní módní doplněk, avšak s pravými módními doplňky mohou tento robustní vzhled ještě více vylepšit a vytvořit tak dokonalý harmonický celek. Máte plnovous a chcete vědět, jakým způsobem můžete svůj look dále zvýraznit? Pojďme se podívat na několik tipů na módní doplňky, které dokonale ladí s plnovousem.

1. Klobouky a čepice

Muži s plnovousem často vypadají skvěle v kloboucích nebo čepicích, protože tyto doplňky pomáhají vyvážit vzhled mezi hlavou a obličejem. Fedora, panama klobouk nebo i jednoduchá beanie čepice mohou být skvělou volbou.

2. Sluneční brýle

Velký plnovous může vypadat skvěle v kombinaci s pánskými slunečními brýlemi. Aviátory, wayfarery nebo kulaté sluneční brýle mohou doplnit a vyvážit váš obličej a zvýraznit váš plnovous.

3. Šátky a kravaty

Pokud máte delší plnovous, šátky mohou být skvělým doplňkem, který přidá k vašemu vzhledu určitý šarm. Kravaty, zejména v zemských tónech, mohou rovněž harmonicky ladit s vaším plnovousem a přidat k vašemu outfitu trochu eleganci.

4. Náušnice a další šperky

Pro ty odvážnější může být skvělou volbou pánská náušnice, která může doplnit vzhled plnovousu. Stejně tak hodinky, prsteny a náramky mohou dodat muži s plnovousem na originalitě.

5. Hřebeny a nástroje pro úpravu vousů

Ačkoli to nejsou tradiční "módní doplňky", stylové hřebeny, nůžky na vousy a balzámy mohou být skvělým doplňkem pro muže s plnovousem. Navíc tyto nástroje mohou být nejen praktické, ale také esteticky atraktivní a mohou být součástí vašeho celkového vzhledu.

Plnovous je sám o sobě výrazným módním doplňkem, ale s pravými módními doplňky může muž vytvořit harmonický a stylový vzhled. Ať už jde o klobouk, sluneční brýle nebo dokonce šperky, tyto doplňky mohou zvýraznit vaše jedinečné rysy a dokonale doplnit váš plnovous. Experimentujte, hledejte svůj vlastní styl a buďte hrdí na svůj plnovous!

Autor: Veronika Kovaříková

Související články

Styl
0

Jak vybrat účes a vousy, které doplňují tvar vašeho obličeje

30. července 2023

Výběr správného účesu a stylu vousů je nejen otázkou módy a osobních preferencí, ale také záležitostí, která by měla zohlednit tvar obličeje. Existují určité principy a rady, které vám mohou pomoci při...