6 tipů jak nosit pánskou džínovou bundu

15. června 2022
Styl
Politika a osobnosti
0

Pánská džínová bunda v typicky modrém provedení je evergreen, který nikdy neztratí na oblibě. Máte také jeden model ve skříni? Potom jistě víte, že pánská džínová bunda je všestranný kousek, který můžete kombinovat na různé způsoby. Jestli však tápete nad tím, jak nosit pánskou džínovou bundu, pro inspiraci pro vás máme 6 tipů na nejoblíbenější kombinace.

Pánská džínová bunda je univerzálním kouskem oblečení, který vynosíte od jara přes léto až do podzimu. Džínová bunda představuje základní součást pánského vrstveného vzhledu. Přijde vám vhod zvlášť při výrazné proměnlivosti denních teplot. Tedy v případě, pokud vyrážíte brzy ráno do práce, na schůzku či do školy, kdy se venkovní teploty pohybují ještě pod 10 stupni Celsia. A přes den se již vyhoupnou nad příjemných 20 stupňů Celsia. Jak tedy pánskou džínovou bundu nosit?

Džínovou bundu kombinujte s bílým tričkem

Zakládáte si na jednoduchém vzhledu? V tom případě si svou džínovou bundu v modré barvě oblečte k jednoduchému bílému triku s krátkým rukávem. Triko by vám mělo dokonale sednout. Důležité je, aby nebylo příliš uplé a aby na vás ani příliš viselo.

Džínová bunda ladí s černými riflemi

Když si vezmete džínovou bundu, nesnažte se do džínoviny obléct naprosto celí. Místo modrých džín se tedy raději rozhodněte pro černé džíny. K modré džínové bundě budou ladit i rifle v šedých odstínech.

Tip: Pokud se rozhodnete pro tzv. double denim, tedy modré džíny a bundu, nesnažte se porušit pravidlo odlišných odstínů. Jak džíny, tak džínová bunda by měly mít naprosto identické modré odstíny. 

K džínové bundě patří i mikina s kapucí

Co dále patří pod džínovou bundu? V případě chladnějšího počasí také mikina s kapucí. Rozhodněte se pro mikinu v neutrálních barvách, ideálně v šedé, béžové, černé, modré či vínové. Vyvarujte se toho, aby na sobě měla mikina výrazná loga, tento kousek pánského oblečení vynikne nejlépe bez potisku.

Pánská džínová bunda a rolák nebo svetr? Proč ne!

Pokud neholdujete mikinám s kapucí, pod pod pánskou džínovou bundou bude skvěle vypadat také pánský rolák nebo svetr. V případě roláku či svetru se rozhodněte pro jednotné barvy. Skvěle bude vypadat jemná struktura, ale i hrubší pletenina, která vašemu outfitu dodá šmrnc.

Kombinace džínové bundy a pánské košile: Klasika, která neomrzí

Kromě mikiny, roláku či svetru pod džínovou bundou vynikne také klasická košile. Rozhodněte se nejen pro košile v jednotných barvách. Pokud toužíte po ležérním outfitu, zvolte klasickou flanelovou košili, kterou nechte zespod džínové bundy vykukovat.

Džínová bunda patří i pod kabát

Pánská džínová bunda je univerzální součástí vrstveného vzhledu u mužů. Když klesnou venkovní teploty k nule, můžete si přes ni přehodit ještě kabát. I v této kombinaci bude váš outfit dokonalý.

Související články

Styl
0

Módní doplňky pro muže s plnovousem: Jak zdůraznit váš styl

19. září 2023

Muži s plnovousem často považují svůj vous za hlavní módní doplněk, avšak s pravými módními doplňky mohou tento robustní vzhled ještě více vylepšit a vytvořit tak dokonalý harmonický celek. Máte plnovous...

Styl
0

Vliv vousů na celkový styl a image

22. srpna 2023

Vousy nejsou jen dalším módou, trendem nebo způsobem, jak změnit svůj vzhled. Mají hlubší vliv na celkový styl a image jednotlivce. Jsou symbolem mužství, moudrosti, autority a sebejistoty. Vousy hrají...

Styl
0

Jak vybrat účes a vousy, které doplňují tvar vašeho obličeje

30. července 2023

Výběr správného účesu a stylu vousů je nejen otázkou módy a osobních preferencí, ale také záležitostí, která by měla zohlednit tvar obličeje. Existují určité principy a rady, které vám mohou pomoci při...