Spojení sil: Wahl Professional a Moser píší novou kapitolu

8. dubna 2024
Vlasy
0

V dynamickém světě profesionálního holičství a kadeřnictví dochází k významné změně, která slibuje otevřít nové možnosti pro profesionály po celém světě. Wahl Professional, světový lídr na trhu s profesionálními stříhacími strojky a trimry, oznámil spojení sil s Moser, renomovanou značkou v oblasti kadeřnických potřeb. Toto sloučení značek pod hlavičku Wahl vstupuje do nové éry s vizí inovace, kvality a především společného růstu.

V rozhovoru s Birgit Holz, ředitelkou značky a produktu pro region EMEA, a Gökhanem Yilmazem, prezidentem oblasti EMEA, jsme se dozvěděli více o tom, co toto spojení znamená pro obě značky a jejich zákazníky.

Mezník v Historii

Gökhan Yilmaz zdůraznil, že sloučení Moseru s Wahl Professional je považováno za mezník v historii společnosti. "Spojením sil obou značek a integrací nejprodávanějších produktů Moseru do našeho portfolia reagujeme specifičtěji na potřeby kadeřníků a holičů, zatímco dále rozšiřujeme naši globální přítomnost," uvedl Yilmaz.

Zaměření na Potřeby Profesionálů

Na otázku, jak plánuje společnost lépe reagovat na potřeby profesionálů, Yilmaz odpověděl, že klíčem je jasnost v sortimentu produktů a moderní řízení portfolia. Wahl Professional usiluje o překlenutí rozdílů mezi holičem a klasickými kadeřníky, aby podpořil rozvoj střihacích technik ve ženském sektoru i u mužů.

Birgit Holz poukázala na význam integrace Moseru do globálního trhu. "Jako globální značka se zaměřujeme na vývoj pokročilých technologií, které usnadní práci kadeřníků a holičů. Sloučením Moseru s Wahl můžeme lépe využívat synergie a oslovovat naše zákazníky s celosvětově vyvinutými koncepty," řekla Holz.

Budoucnost a Inovace

Jaké novinky mohou zákazníci očekávat? Yilmaz hovořil o slibných novinkách ve Wahl Professional 5-Star Series a integraci technologií Moseru. Těší se na globální uvedení produktů, které pokryjí veškeré potřeby profesionálů.

Holz zdůraznila, že i když se společnost globalizuje, respektují individuální potřeby a kulturu vlasů. "Investovali jsme do tržního výzkumu, abychom lépe pochopili potřeby našich koncových uživatelů. To nám umožňuje adresovat barbery a klasické unisex kadeřníky s přesnějším zaměřením," sdílela Holz.

Závěr

Sloučení Wahl Professional a Moser signalizuje nejen spojení dvou silných značek, ale také začátek nové éry plné inovací a možností pro profesionální kadeřníky a holiče po celém světě.

Související články

Péče o vlasy
Recenze
0

Kartáč Keller s výběrovými kančími štětinami

12. května 2022

Tentokrát jsme se rozhodli vyzkoušet kartáč na vlasy. Je z hruškového dřeva a štětiny má z kance. Protože je vhodný na dlouhé vlasy, recenzi dostala na starost má přítelkyně. Jedná se tedy o její pohled...

Vousy
Péče o vousy
Recenze
Vlasy
Účesy
Recenze
0

Bezdrátová verze konturovacího barber strojku Andis T-Outliner

07. března 2019

Nová akumulátorová verze klasického střihacího strojku od americké značky Andis - Cordless T-Outliner Li. FREEDOM TO ROAM, POWER TO LAST! Na tento strojek se čekalo dlouho. Oblíbený konturovací strojek...

Recenze
0

Wahl Cordless Senior - akumulátorový strojek se zesíleným motorem

05. února 2019

Profesionální stříhací strojek na vlasy WAHL Cordless Senior - ultimátní akumulátorový strojek z proslulé série 5 Star. Hledáte akumulátorový strojek od Wahlu, ale nestačí Vám výkon bezkabelových verzí...