Kartáč Keller s výběrovými kančími štětinami

12. května 2022
Péče o vlasy
Recenze
0

Tentokrát jsme se rozhodli vyzkoušet kartáč na vlasy. Je z hruškového dřeva a štětiny má z kance. Protože je vhodný na dlouhé vlasy, recenzi dostala na starost má přítelkyně.

Jedná se tedy o její pohled na věc :)

Přítelkyně měla vždycky problém s roztřepenými konečky a zpočátku jsme oba byli skeptičtí k informaci výrobce, že by kartáč měl pomoci problém vyřešit. Když jsem jí navíc řekl cenu, za kterou se kartáč prodává, trochu nadzvedla obočí.

Samotný kartáč je jen kartáč, k tomu není moc co říci, ale kančí štětiny jsou nádherné a rukojeť je zjevně vyrobena z kvalitního dřeva a pohodlně se hodí do ruky. 

Rozčesávání nebolí a vlasy získaly nádherný objem a co je důležité, tak nebyly elektrizovány. Je však nutné kartáč občas vyčistit, abyste zbavili štětiny špíny a prachu z vlasů.

Skutečnost, že štětiny přenáší tuk vlasové pokožky na špičky vlasů, způsobuje, že problémy s roztřepenými konci jsou zřetelně menší. Přítelkyně tedy konstatovala: "Funguje to!" 

Tak prý až bude mít narozeniny, mám tip na dárek.

Klíčové vlastnosti:

  • kančí štětiny
  • hruškové dřevo
  • rozměry: 175 x 54 mm
  • výrobce: Keller Bürsten Německo

Související články

Péče o vlasy
0

Jak udržet vlasy hladké: Překonání vlhkosti a kudrnatění

24. ledna 2024

Vlasy mají tendenci se kudrnat a zplihovat ve vlhkém prostředí, což může být pro mnohé zdrojem frustrace. Tento jev je způsoben absorpcí vlhkosti ze vzduchu, která narušuje vlasovou strukturu. Naštěstí...

Péče o vlasy
0

Efektivní tipy pro rychlejší růst vlasů

10. ledna 2024

Dlouhé a zdravé vlasy jsou často považovány za symbol krásy a vitality. Mnoho lidí touží po rychlejším růstu vlasů, ať už kvůli změně účesu, překonání špatného střihu nebo prostě pro dosažení větší délky....

Péče o vlasy
0

Péče o jemné vlasy: Efektivní strategie pro silné a zdravé lokny

18. prosince 2023

Jemné vlasy mohou být pro své nositele výzvou. Snadno se lámou, mohou vypadat bez života a často jsou náchylné k poškození. Správná péče a vhodné techniky jsou klíčové pro udržení jejich zdraví a krásy....