5 tipů na vánoční dárek pro muže s barber stylu: Udělají radost gentlemanům i profesionálním holičům

16. prosince 2022
Vousy
Styly vousů
Vlasy
Účesy
Styl
0

Vánoce se blíží a vy ještě nemáte nakoupené všechny vánoční dárky? Pokud chcete pod stromečkem udělat radost gentlemanovi, který se rád stará o svůj vzhled, nebo barber profesionálovi, přinášíme vám několik originálních a zároveň velmi elegantních tipů. Tyto muže zaručeně potěšíte barber vánočním dárkem.

Dárková sada pánské luxusní kosmetiky

Darovat gentlemanovi luxusní kosmetiku není nikdy rozhodně krokem vedle. Zvlášť když jsou tyto přípravky součástí stylového dárkového balení. Ideálním vánočním dárkem pro muže je například luxusní dárková sada pánské kosmetiky švédské značky Recipe for men. Najdete v ní konkrétně revitalizují čisticí prostředek na obličej a také lehký hydratační krém určený speciálně pro mužskou pleť.

Dárková sada určená pro péči o vousy a knír

Nosí muž, kterého chcete na Vánoce obdarovat, vousy nebo knír? Anebo pracuje jako profesionální holič? V tom případě je pro něj ideálním dárkem speciální sada určená pro péči o vousy a knír. Trefou do černého je v tomto případě například dárková sada anglické značky Cpt. Fawcet, která obsahuje olej na plnovous, vosk na knír a skládací kapesní hřeben.

Jestliže muž, pro kterého dárek vybíráte, také pravidelně cestuje, pod stromečkem jistě ocení rovněž luxusní dárkovou sadu oleje na plnovous a velký cestovní hřeben. A to od anglické značky Captain Fawcet, která se od roku 1997 specializuje na výrobu luxusní „old fashioned“ kosmetiky.

Sada luxusní manikúry v koženém obalu

Gentlemani poctivě pečují nejen o svou tvář, ale také o další části svého těla. Právě na tuto skutečnost myslete při výběru speciálního vánočního dárku pro muže. Základem upraveného vzhledu každého muže jsou i pěstěné ruce. Vhodným vánočním dárkem, který vyberete, proto může být sada luxusní manikúry v koženém pouzdru. A to například německé značky DOVO Solingen, jejíž kvalitní produkty jsou určené rovněž pro profesionální použití.

Luxusní hřebeny a kartáče v kvalitním pouzdře: Na vousy, knír i vlasy

Muži, kteří dbají o svůj pěstěný vzhled, potřebují mít stále po ruce také hřebeny a kartáče. Tyto stylingové pomůcky využívají na údržbu i tvarování vousů, kníru či vlasů. Na Vánoce je proto podarujte kvalitou. Ideálním vánočním dárkem je například kapesní hřeben na vousy uschovaný ve stylovém koženém pouzdru od anglické značky Captain Fawcett. Jeho předností je nejen vysoká kvalita, ale také skutečnost, že je ručně vyráběný.

Vysokou kvalitou vyniká dále plochý kartáč na vlasy značky Keller, u něhož oceníte, že se skládá pouze z bukového dřeva a přírodních kančích štětin.

Pro nerozhodné: Dárkový poukaz

Stále jste se nerozhodli, čím své blízké obdaruje na Vánoce? V tom případě jim věnujte dárkový poukaz, díky kterému si budou moci konkrétní barber dárek vybrat sami. Tento dárkový poukaz uplatní jak na e-shopu Strihacistrojky.cz, tak v kamenné prodejně U Alfréda v Praze.

Související články

Vlasy
0

Spojení sil: Wahl Professional a Moser píší novou kapitolu

08. dubna 2024

V dynamickém světě profesionálního holičství a kadeřnictví dochází k významné změně, která slibuje otevřít nové možnosti pro profesionály po celém světě. Wahl Professional, světový lídr na trhu s profesionálními...

Péče o vlasy
0

Jak udržet vlasy hladké: Překonání vlhkosti a kudrnatění

24. ledna 2024

Vlasy mají tendenci se kudrnat a zplihovat ve vlhkém prostředí, což může být pro mnohé zdrojem frustrace. Tento jev je způsoben absorpcí vlhkosti ze vzduchu, která narušuje vlasovou strukturu. Naštěstí...

Péče o vlasy
0

Efektivní tipy pro rychlejší růst vlasů

10. ledna 2024

Dlouhé a zdravé vlasy jsou často považovány za symbol krásy a vitality. Mnoho lidí touží po rychlejším růstu vlasů, ať už kvůli změně účesu, překonání špatného střihu nebo prostě pro dosažení větší délky....