Zastřihovač chloupků v nose: Jak vybrat ten správný pro vás?

19. března 2022
Zdraví
Styl
0

Proč by vám neměl doma chybět zastřihovač chloupků v nose? Tento malý elektrický přístroj je nezbytným pomocníkem v péči o mužský obličej. Jeho prostřednictvím můžete upravovat nejen chloupky v nose, ale i uších. Jak si ale mezi množstvím zastřihovačů chloupků v nose, které jsou v nabídce na tuzemském trhu, vybrat ten pravý?

Základní výbava každého muže

Zastřihovače chloupků v nose a uších jsou důležitou součástí základní hygienické výbavy každého muže. Vzhledem k tomu, že je po těchto malých elektrických přístrojích ze strany mužů vysoká poptávka, zastřihovače chloupků v nose seženete v různých velikostech, designech, materiálech, ale i s různými funkcemi a za různou cenu. Pokud se v této nabídce ztrácíte, poradíme vám, jak se v ní zorientovat.

Na co se před nákupem zastřihovače chloupků v nose zaměřit

Jestli vám vadí zastřihávat si chloupky na těžko přístupných místech svého těla, jako jsou nosní dírky nebo ušní boltce, klasickými nůžkami, skvělým řešením pro vás jsou právě elektrické zastřihovače chloupků. Na jaká kritéria byste měli brát při jejich výběru zřetel?

1. Střihací hlavička s bezpečným a kvalitním rotačním nožem

Zastřihovač chloupků v nose by měl v prvé řadě obsahovat střihací hlavičku s rotačním nožem, která vám zajistí bezpečné oholení bez toho, abyste se poranili. Pomocí střihací hlavičky byste navíc měli chloupky rostoucí na problémových místech velmi snadno a rovnoměrně odstranit.

Tip: Myslete na opravdu kvalitní materiál střihací hlavičky s rotačním nožem. Dejte přednost například nerezové či titanové úpravě.

2. Zdroj energie: Samonabíjecí či na baterie

Před nákupem zastřihovače chloupků v nose si také předem ujasněte, na jakém principu bude tento elektrický přístroj poháněn. Rozhodnout se tak můžete pro zastřihovač chloupků v nose na tužkové baterie. Velmi oblíbená je rovněž samonabíjecí verze.

3. Podsvícení: Benefit, který není nutností

Při výběru nového zastřihovače chlouků v nose si můžete rovněž zvolit model s posvícením. Jedná se o velmi užitečnou, ovšem nepovinnou přídavnou funkci, díky které si posvítíte do všech partií, v nichž si chcete zastřihnout chloupky. Právě podsvícení vám zaručí dokonalý výsledek.

4. Více funkcí zastřihování: Do nosu i k úpravě obočí

Některé zastřihovače chloupků nemusíte používat pouze k zastřižení chloupků v nose nebo uších. Na těchto elektrických přístrojích si můžete rovněž zvolit další funkci, díky které si pohodlně zastřihnete například obočí, orámujete vousy na obličeji nebo zastřihnete kotlety.

5. Voděodolnost: Zastřihovač, který použijete i ve sprše

Chtěli byste si zastřihnout chloupky v nose nebo v uších ještě během sprchování?  I to je možné. V tom případě si ovšem vyberte model zastřihovače chloupků, který je prokazatelně voděodolný.

Související články

Péče o tělo
0

Správná péče o dekolt a krk pro mladistvý vzhled

21. prosince 2023

Péče o pokožku se často soustředí především na obličej, zatímco krk a dekolt jsou opomíjeny. Přitom právě tyto oblasti mohou odhalovat známky stárnutí stejně výrazně jako obličej. Pravidelná a cílená...

Péče o tělo
0

Levandulová péče: Relaxace pro tělo a mysl

20. prosince 2023

Levandule, se svou charakteristickou vůní a léčivými vlastnostmi, je od nepaměti používána k uklidnění těla a mysli. Tato rostlina je známá svými relaxačními, antiseptickými a protizánětlivými účinky,...

Jídlo a pití
0

Zelený čaj v péči o pokožku: Antioxidanty pro krásu

02. listopadu 2023

Při slovech "zelený čaj" si mnozí z nás představí skvělý nápoj, který nejenže skvěle chutná, ale také poskytuje celou řadu zdravotních výhod. Málokdo však ví, že zelený čaj je také cenným pomocníkem v...