Vousy podle horoskopu

11. června 2023
Vousy
Péče o vousy
Styl
0

Chcete si nechat narůst vousy, ale nedokážete se rozhodnout, co konkrétně vám bude slušet? Jestliže přemýšlíte nad plnovousem, bradkou či různými styly kníru, řiďte se svým znamením zvěrokruhu. Jaké vousy podle horoskopu vám tedy budou zaručeně slušet?

Beran

Muži narození ve znamení Berana jsou proslulí tím, že rádi vyčnívají z davu. Vousy podle horoskopu by měly mít v jejich provedení odvážnější střih. Ať už jde o hipsterský knír, véčkový chevron knír nebo plnovous ve stylu klingon beard.

Býk

Býci jsou praktickým znamením. Zároveň chtějí, aby jim to i s vousy slušelo a působili na opačné pohlaví sexy dojmem. Jaké vousy Býkům podle horoskopu sluší nejvíce? Klasický knír, kozí bradka nebo pěstěný plnovous.

Blíženci

Muži-Blíženci jsou velmi proměnlivým znamením. Právě proto tak rádi střídají i styly vousů, které nosí na tváři. Co je pro ně tím pravým? Kromě pěstěného plnovousu a bradky je to i čistě oholená tvář.

Rak

Raci touží po tom, aby vousy na jejich tváři měly co nesnadnější úpravu a aby jejich nošení pro ně bylo co nejpohodlnější. Muži v tomto hvězdném znamení tíhnou po méně formálním vzhledu. Ideální je pro ně proto lehké strniště, bradka nebo klasický knír.

Lev

Muži-Lvi patří k velmi hravým hvězdným znamením. A právě kreativitě nechávají průchod i během úprav své tváře. Lvi zazáří s knírem ve tvaru podkovy i s bradkou. Jejich osobnost však dokonale podtrhne i hladce oholená tvář.

Panna

Muži ve znamení Panny jsou velmi praktičtí a pečliví. Nejvíce milují čistě oholenou tvář. Jen zřídkakdy je uvidíme s plnovousem nebo několikadenním strništěm. Toto hvězdné znamení příliš neexperimentuje. Nad kreativitou v jeho případě vítězí praktičnost.

Váhy

Muži-Váhy se vyhýbají i během úpravy svého zevnějšku extrémům, protože usilují o rovnováhu. Mají v oblibě zejména jednoduchý a čistý vzhled svého hladce oholeného obličeje. Podle horoskopu se pro muže ve znamení Vah hodí také dobře zastřižený plnovous či anglický knír.

Štír

Muži ve znamení Štíra svým vzhledem rádi přitahují něžnější pohlaví, protože vědí, že v sobě mají dostatek sexappealu. Kromě hladce oholené tváře jim sluší delší kotlety nebo pěstěný a dobře zastřižený plnovous.

Střelec

Střelci jsou ve svém podstatě nezávislá a svobodomyslná znamení, která touží po dobrodružství. Co se týče úpravy jejich tváře, měla by být uvolněnější. Střelci tedy upřednostňují podle horoskopu vousy, které jsou nenáročné na údržbu. Ať už jde o plnovous, prodlouženou kozí bradku nebo dlouhé kotlety.

Kozoroh

Muži ve znamení Kozoroha touží spíše po konzervativním vzhledu. Snaží se o to, aby jejich vousy působily dokonale při každé události. Nejraději nosí krátce zastřižený a zaholený plnovous business vzhledu.

Vodnář

Vodnáři jsou velmi excentrická znamení, což se odráží na jejich vzhledu. V mladší věku rádi nosí dlouhý plnovous nebo hipsterský knírek. Čím jsou starší, tím se však usazují. Ve vyšším věku tak dávají přednost lehkému upravenému strništi nebo business krátce zastřiženému plnovousu.

Ryby

Ryby (stejně jako Blíženci) velmi rádi experimentují. V případě mužů tohoto znamení zvěrokruhu se tak podle horoskopu můžeme setkat s různými styly vousů. Ať už jde o plnovous, přírodní knír, bradku, kotlety nebo hladkou tvář.

Autor: Veronika Kovaříková

Související články

Péče o vousy
0

Doporučené produkty pro citlivou pokožku po holení

19. prosince 2023

Holení může být pro citlivou pokožku náročné a často způsobuje podráždění, zarudnutí nebo dokonce vyrážky. Správný výběr produktů po holení je klíčový pro minimalizaci těchto nežádoucích reakcí a udržení...

Péče o vousy
0

Vosk na vousy: tajemství pro perfektní styling a péči

11. prosince 2023

V posledních letech se vousy staly synonymem mužnosti a stylu. Správná péče o ně je proto nezbytná pro každého moderního muže. Vosk na vousy je jedním z klíčových produktů v arzenálu péče o vousy, který...