Vánoční ozdoby do vousů: Vtipný trend, který dostane i vás

22. prosince 2022
Vousy
Péče o vousy
Styl
0

Přemýšlíte, jak ozdobit své vousy na Vánoce? Máte-li plnovous a smysl pro humor, vystylujte své vousy 24. prosince jako vánoční stromeček. Vyzkoušejte hned několik vánočních ozdob do vousů. Tento vtipný trend vás jednoznačně dostane. Prozradíme vám, jak na to.

Tipy na vánoční ozdoby do plnovousu

Pěstěný plnovous je chloubou každého muže. Upozornit na svoji přednost můžete na Vánoce, ale i při focení vánočních fotek, během vánočního večírku či v průběhu silvestrovských oslav velmi vtipným způsobem. Udělejte ze svých vousů třpytivý a zářivý vánoční stromeček. Když si navíc oblečete vánoční pletený svetr, budete dokonalost sama.

Ptáte se, jaké ozdoby do vousů jsou ty pravé? Máte hned několik možností, z nichž jednu po druhé vám je představíme. Aby tyto vánoční ozdoby ve vašem plnovousu vynikly, základem je, abyste se o své vousy příkladně starali. A to pomocí kvalitní kosmetiky na vousy, nůžek na zastřihávání vousů či elektrického zastřihovače.

Vánoční baňky do vousů

Pestrobarevné vánoční baňky nepatří pouze na vánoční stromeček. Jestliže máte odvahu a smysl pro humor, zavěste si je také do svého pěstěného plnovousu. Na něm se bude vyjímat záplava miniaturních vánočních baněk. Tyto vánoční ozdoby do vousů si pomocí klipsů připněte dle libosti třeba na bradu, na líce nebo na kotlety. Váš vánoční plnovous bude díky těmto baňkám opravdu jedinečný.

Vánoční LED svítící diody a řetězy do vousů

Váš plnovous se nemusí o Vánocích, během vánočního večírku nebo v průběhu silvestrovských oslav nejen blyštit, ale může také rovnou svítit. Zajímá vás, jak je to možné? Do svých vousů zakomponujte LED svítící vánoční baňky miniaturních tvarů, ale také drobné LED svítící diody. Díky těmto vánočním ozdobám do vousů se zaručeně stanete středem pozornosti. 

Vánoční třpytky do vousů

Třpytek není nikdy dost, a to zvláště na Vánoce. Máte-li smysl pro humor, třpytkami během vánočních svátků a oslav příchodu Nového roku ozdobte také svůj plnovous. Použijte přitom speciální třpytky určené přímo na vousy, jejichž součástí jsou také oleje podporující růst a regenaraci vousů.

A jaké barvy vánočních třpytek do plnovousu máte na výběr? Rozhodněte se pro typické vánoční odstíny. Tedy pro zlatou, stříbrnou, zelenou či červenou barvu. Své vánoční vousy plné třpytek můžete mít nejen jednobarevné. Pohrajte si s barvami a vytvořte ve svém vánočním plnovousu třeba proužky nebo zajímavé barevné ornamenty.

Vánoční třpytky do vousů jsou vtipným trendem posledních let. Chcete-li být jedinečnější, zkuste je zkombinovat ještě s miniaturními baňkami ve vánočních barvách nebo se svítícími LED diodami. V tomto případě budete zaručeně svítit jako vánoční stromeček.  

Související články

Styl
0

Módní doplňky pro muže s plnovousem: Jak zdůraznit váš styl

19. září 2023

Muži s plnovousem často považují svůj vous za hlavní módní doplněk, avšak s pravými módními doplňky mohou tento robustní vzhled ještě více vylepšit a vytvořit tak dokonalý harmonický celek. Máte plnovous...

Styl
0

Vliv vousů na celkový styl a image

22. srpna 2023

Vousy nejsou jen dalším módou, trendem nebo způsobem, jak změnit svůj vzhled. Mají hlubší vliv na celkový styl a image jednotlivce. Jsou symbolem mužství, moudrosti, autority a sebejistoty. Vousy hrají...

Styl
0

Jak vybrat účes a vousy, které doplňují tvar vašeho obličeje

30. července 2023

Výběr správného účesu a stylu vousů je nejen otázkou módy a osobních preferencí, ale také záležitostí, která by měla zohlednit tvar obličeje. Existují určité principy a rady, které vám mohou pomoci při...