Tipy na dárkové sady pro muže: Ideální nejen k Vánocům

13. prosince 2022
Vousy
Péče o tělo
Zdraví
Kosmetika
Vlasy
Kosmetika
0

Přemýšlíte nad tím, co koupit svému partnerovi, manželovi, tátovi nebo dědovi k Vánocům? Pokud stále tápete, máme pro vás tipy na originální dárkové sady pro muže. Kterými vánočními dárky tedy vybraného muže zaručeně ohromíte?

Jakou dárkovou sadu pro muže k Vánocům? Nejlépe kvalitní sadu na holení

Hladké a kvalitní oholení je základ. Pokud tedy přemýšlíte nad originálním vánočním dárkem pro muže, svého partnera, manžela, tátu nebo dědu zaručeně ohromíte kvalitní sadou na holení.

Trefou do černého je například Merkur Solingen Futur Set. Tato speciální sada na holení obsahuje mimořádně kvalitní holící strojek na klasické žiletky značky Merkur Solingen. Dále v ní najdete holicí štětku Merkur Solingen s pravým jezevčím vlasem, 10 kusů holicích žiletek Merkur Super Platinum a také kamenec Captain Fawcett, ukrytý ve stylovém textilním sáčku.

Krásným vánočním dárkem je rovněž další dárková sada pro muže DOVO Solingen Oliva Set. Tento speciální set na holení zahrnuje luxusní kadeřnickou břitvu DOVO Solingen v olivovém provedení, holicí štětku DOVO Solingen s pravými jezevčími štětinami, 10 kusů holicích žiletek DOVO Shavette a tradiční kamenec od anglické značky Captain Fawcett, který se používá pro zastavení krvácení po holení.

Další stylovou dárkovou sadou pro muže je rovněž luxusní set DOVO Solingen, ve kterém najdete břitvu DOVO Solingen z uhlíkové oceli, holicí štětku DOVO Solingen s pravým jezevčím vlasem a také kamenec značky Captain Fawcett. Zaručujeme, že výše uvedené dárkové sady na holení potěší na Štědrý večer každého muže.

Pod stromečkem ohromíte také speciálním vánočním balíčkem

Hledáte další tipy na dárkové sady pro muže? Váš výběr může padnout také na speciálně sestavené vánoční balíčky. Věnujte například vánoční balíček pro přítele. Tento originální vánoční dárek pro muže zahrnuje kapesní vyhazovací nůž FES Solingen, luxusní zubní kartáček s přírodními štětinami značky Captain Fawcett, kvalitní pánský hřeben DOVO, pánskou manikúrní sadu DOVO Solingen, stylovou tašku přes rameno Captain Fawcett a kvalitní šampon na pánské vlasy značky Beardburys.

A co vánoční balíček pro tátu? Také tato originální dárková sada potěší každého muže. Obsahuje totiž luxusní zubní kartáček s přírodními štětinami Captain Fawcett, bylinné mýdlo Captain Fawcet, kvalitní šampon na pánské vlasy Beardburys, precizní zastřihávač chloupků DOVO Solingen, luxusní pánský sprchový gel Recipe for men a manikúrní soupravu DOVO Solingen. 

Hledáte-li vánoční balíček pro dědu, i tehdy můžete na Vánoce ohromit originálním dárkem. Tento luxusní dárkový set obsahuje kvalitní šampon na pánské vlasy Beardburys, pedikérské kleště na nehty DOVO Solingen, kvalitní nůžky na chloupky DOVO Solingen, bylinné mýdlo Captain Fawcett a luxusní zubní kartáček s přírodními štětinami Captain Fawcett.

Další tipy na dárkové sady pro muže

Jakým dalším originálním dárkovým setem překvapit pod vánočním stromečkem přítele, manžela, tátu či dědu? Například speciální sadou nejdostupnějších akumulátorových střihacích strojků na vousy a vlasy německého výrobce Moser, sadou nožů Burgvogel Oliva nebo sadou kvalitního všestranného profesionálního holicího strojku s příslušenstvím Beardburys Fade Boost.

Související články

Péče o vousy
0

Tipy pro pěstování prvního plnovousu: Co očekávat a jak postupovat?

25. ledna 2024

Pěstování prvního plnovousu může být vzrušující cesta plná očekávání a nejistoty. Pro mnohé muže je to symbol dospělosti, maskulinity nebo prostě změna stylu. Ať už jsou vaše důvody jakékoliv, důležité...

Péče o vousy
0

Doporučené produkty pro citlivou pokožku po holení

19. prosince 2023

Holení může být pro citlivou pokožku náročné a často způsobuje podráždění, zarudnutí nebo dokonce vyrážky. Správný výběr produktů po holení je klíčový pro minimalizaci těchto nežádoucích reakcí a udržení...

Péče o vousy
0

Vosk na vousy: tajemství pro perfektní styling a péči

11. prosince 2023

V posledních letech se vousy staly synonymem mužnosti a stylu. Správná péče o ně je proto nezbytná pro každého moderního muže. Vosk na vousy je jedním z klíčových produktů v arzenálu péče o vousy, který...