Brigitte Bardot a její výrazný vlasový objem: Jak na ikonický vzhled

1. října 2023
Účesy
0

Brigitte Bardot, jedna z nejvýraznějších sexuálních ikon 60. let, definovala éru s jejím výrazným, objemným účesem a bezstarostným francouzským šarmem. Její vzhled kombinoval prvky innocence s drzostí, a stále zůstává inspirací pro mnoho žen po celém světě. Ale jak dosáhnout takového vzhledu?

Objemný účes

Bouffant: Bardotin ikonický bouffant začíná na koruně hlavy. Vlasy by měly být nejdříve natupírované a následně zpevněny lakem.

Neposedné prameny: Volné vlny, které rámovaly její obličej, dodaly vzhledu měkkost. Tyto prameny lze vytvořit pomocí kulmy nebo žehličky.

Přirozený vzhled

Bezstarostné prameny: Bardot často měla několik vlasů výrazně vyčesaných do obličeje, což dodávalo celkovému vzhledu pocit volnosti a přirozenosti.

Méně je někdy více: I když byl její účes zdánlivě komplikovaný, většinou se vyvarovala přehnanému stylingu. Vlasy by měly vypadat, jako by byly přirozeně objemné a živé.

Doplňky

Čelenky a stuhy: Tyto doplňky dodaly Bardotině vzhledu mladistvý a hravý nádech. Můžete je použít k zvýraznění účesu nebo k přidání barev a textur.

Barva vlasů

Brigitte Bardot byla známá svou světlou blond barvou vlasů s nádechem medu. Pokud chcete dosáhnout podobného odstínu, doporučuje se konzultovat se specialistou na barvení vlasů.

Zachování kvality vlasů

Aby váš účes vypadal stejně skvěle jako Bardotin, je důležité pravidelně se o vlasy starat. Měli byste je pravidelně stříhat, používat vyživující masky a minimalizovat tepelný styling.

Brigitte Bardot nejenže definovala módu 60. let, ale stala se také věčnou inspirací pro všechny milovníky krásy. Ačkoli mnoho let uplynulo od doby její slávy, její ikonický vzhled zůstává něčím, co mnohé ženy touží napodobit. S těmito tipy a triky můžete dosáhnout sexy, bouffant účesu, kterým Brigitte Bardot okouzlila svět.

Autor: Veronika Kovaříková

Související články

Účesy
0

Barbra Streisand a její nezapomenutelná fringi: Symbol nezávislé ženy

26. září 2023

V oblasti módy a stylu se objevuje mnoho trendů, které zanechají dočasnou stopu v dějinách. Avšak některé se stávají takřka ikonickými a ztělesňují danou éru. Jednou z takových ikon je Barbra Streisand,...